fredag 28 november 2008

Hua!

Jag fattar inte hur det kan gå så fort, kändes verkligen som om det var 2 dagar sen Christina på jobbet sa "ha nu en jäkligt trevlig helg" när hon sa det idag igen. Får lite panik att jag inte ska hinna allt, jag ska iallafall vara hemma och packa i helgen, ja inte hela tiden då =)

Lämnade in bilen igår för däcksbyte och lite småfel, bland annat den lösa jävla biten som hängt under min bil ett bra tag nu, ska nästan bli lite tråkigt att inte få uppmärksamhet vart man än åker, folk som blinkar med ljusen eller tutar, står och pekar och vinkar, knackar på bilfönstret för att berätta att det är nåt löst under bilen, barn som stirrar hypnotiserade av den fladdrande biten hah. Det roligaste var ju att jag stog utanför verkstaden och skulle just ringa på klockan, då kommer det en gubbe som visst hade följt efter mig och ropade "du har nåt som sitter löst" eeh ja tack det är därför jag är här sa jag och ringde på klockan =)
Sen var det dom blinkande lamporna i bilen som det verkade som inte ens Harris skulle kunna fixa, men det gick! Han ringde idag och sa att han fixat allt och när jag frågade vad det skulle kosta så säger han "300 kr" eeeh va? "ja du behöver bara betala för däcken" Oj vad snällt säger jag "jaa bara för att du är så gullig" haha han är go han. Sen kom jag ju på att bilen kanske kan passas på att servas då också =) får se imorgon när jag hämtar den..

Nu väntar jag på att åka och skriva på kontraktet för lägenheten yay.

Inga kommentarer: